lunes, 30 de agosto de 2010

17.07.10 PUJADA A LA TOSSA D'ALP

Hola companys: El cap de setmana del 17 de juliol en Rafael Bartalot, el meu nebot Aleix i jo mateix, vam fer una estada a la Cerdanya amb la intenció de pujar a la Tossa d'Alp o Pedró dels Quatre Batlles. La plantegem des de Queixans on tenim el Càmping.
Des d'aquest punt anem a buscar Alp (1.100m aprox.) i comencem a pujar per carretera per pista asfaltada fins a l'estació d'esquí de la Massella (1600m.).Passat l'Hotel, deixem la pista asfaltada i agafem un camí de terra a la dreta amb un fort pendent fins arribar a la Pleta de les Vaques. Deixarem a l'esquerra el camí que porta al Coll de Pal i continuarem pujant amb forts pendents (de vegades obliga a baixar de la bici!!) fins al Coll de la Mola. arribant a l'Antena del Cap del Bosc ens creuem amb gent que baixa amb bici de descens des del "tele-ou", baixen a "tota castanya" però no s'hi val !!. Passats aquest punt el pendent torna a ser fort, fins que finalment divisem el refugi de l'Aliga i des d'aquest el Pedró dels Quatre Batlles i la Tossa d'Alp (2530m). L'esforç ha estat molt gran, però la panoràmica sobre la plana ceretana, malgrat les nuvolades val la pena. Us animem a que ho intenteu.
Desnivell aproximat: 1530m. Temps real de pedalada aprox. : 3h. 45min. Recorregut aprox. total: 40km. Percentatge damunt la bici: 85% (depèn de cadascú) Fins aviat! Xavi

No hay comentarios:

Publicar un comentario