lunes, 24 de mayo de 2010

23.05.10 ANEM AL CABRERÉS 2010

Aquest diumenge ens hem desplaçat fins al poble de L'Esquirol una trentena de BBTaires de La LLagosta per gaudir del camins que ens brinda el Collsacabra i els seus voltants. Ha sigut per a molts una nova experiencia en la bicicleta de muntanya, cal remarcar que hem gaudit de la montanya acompanyats de 3000 persones en un entorn magnific, montanyes, corriols, rius, rierols, fang, molt de fang, pedra mollada,... Tot això i envoltats de natura pels quatre costats alguns membres del grup ham recorregut 40 kms i d'altres 60 kms. en molt bona companyia. Ha sigut un plaer poder reunir-nos tan lluny de casa i haver fet l'esforç de matinar i desplaçar-nos fins la zona. Allí hi erem molts, bales, balins,màquines,polvorilles, i destaquem la presencia de dues BTTeras ja al grup i l'esforç i atraviment d'en Jordi Romero.
Aquest cop volem penjar varies cròniques on els BTTaires que ho vulguin poguin dornar-nos la seva opinió i les seves sensacions sobre el Cabrerés. D'aquesta manera podrem decidir l'any vinent si hi volem assitir o no. Per això us agrairia que les envieu al bttlallagosta@hotmail.com i de la mateixa manera qui tingueu fotos i les volgueu enviar les penjarem al blog per que en gaudim tots. Salut i Kms per a tots.

3 comentarios:

  1. Preciosa experiencia y en muy buena compañía.
    En el blog de caminar y sentir he colgado unas fotos y un enlace a más fotos. Espero que os gusten.
    El 12 de junio hay salida al Pedraforca, os esperamos.

    ResponderEliminar
  2. La Ruta es una pasada de guapa pero para mi gusto hay demasiada gente. En algunos momentos estas parado por el colapso de gente. Me han comentado que la mejor hora para salir, aunque parezca mentira, es hacia el medio dia, dicen que a esa hora no encuentras tanta gente y comes en el avituallamiento de la buti.

    ResponderEliminar
  3. el anonimo soy yo Miguelon, no se porque ha salido lo de anonimo, ja ja ja

    ResponderEliminar