miércoles, 29 de septiembre de 2010

NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES

Amics, S'han acabat les vacances per a tots. Comença una nova temporada i aquest any ve atapaida de esdeveniments.
Si agafem un calendari i busquem caps de setmana amb activitats, trobem que tenim curses, pedalades,sortides i excursions organitzades per algun membre del grup cada cap de setmana. Aixo vol dir que la majoria haurem de triar on volem asistir. Seria interesant que asistisim a aquestes activitats quan mes BTTaires millor. Dins el calendari BTTaire incluim DUATLONS on ara per ara és la activitat més seguida. Un exemple és la Duatlo de Puig Reig que es celebra el proper dia 7 de novembre i on asistirem una vintena de BTTaires i Fondistes de La LLagosta.
A aixo li hem de sumar les sortides que fan els membres del grup cada diumenge pels voltants del nostre poble on com varem comprobar el darrer any varen ser molt interesants i nombroses. També esta previst asistir a Pedalades de renom com poden ser la PREHISTORICA o el CABRERÉS,. d'entre altres.
I a curt plaç tenim dues sortides organitzades pels membres del grup com son la BCN - TORDERA prevista pel 30 d'octubre i la SANT MARTI DE CENTELLES pel 9 d'octubre. Està en previsió fer una sortida MACRO amb tots els BTTaires que es vulguin apuntar, seria una sortida pels voltants de La Llagosta, amb un nivell de dificultat mig. Us anirem informant d'aquest calendari i dels nous reptes per aquesta nova temporada. Si teniu qualsevol repte, sortida interesant,o ideies no dubteu en fer-les arrivar mitjançant aquest blog. Seran publicades per a que tots podem gaudir-les.
Només desitjar-vos Salut i Kms. per aquesta nova temporada.

2 comentarios:

 1. Hola David, después del verano he entrado en un bajón, pero tengo que espabilarme como sea, tenéis un calendario muy atractivo, leyéndote me he animado. A ver si salgo con vosotros algún día aunque me dais miedo.

  Un abrazo

  Miguel

  ResponderEliminar
 2. Este año promete ser muy divertido, lo pasaremos bien, sobretodo gracias a la buena gente y la gran armonia que reina en el grupo, es un honor pedalear junto a vosotros.
  Un saludo y SEMPRE AMUNT!!!

  ResponderEliminar