lunes, 18 de octubre de 2010

17.10.10 TRIATLO GARMIN BARCELONA

Avui hem sortit LLuis Tort i jo !!! hem anat a fer la Triatlon Garmin de Barcelona.L'hem fet acompanyats de 5000 atletes mes. Gent de tot arreu,Rusia,Gran Bretanya, Noruega,..la triatló s'ha caracteritzat per la gran participació de foranis.Des del meu punt de vista ha sigut un exit tant de participació com d'organització. Bé també han asistit per donar-nos suport les bales vermelles Yeti, Cap,Raya i Diesel. Gràcies pel ànms. I en referencia a lo personal. Ha sigut una experiencia molt bona, unes sensacions inigualables en lo esportiu. De les proves fetes fins ara crec que ha sigut la que més ma omplert. Tot era nou, i pot ser ha sigut un pel preciipitat, pero havia de fer-la. He matinat per veure com sortien els que feien la prova olimpica i un cop allà, despres de disfrutar del gran ambient atletic que hi havia, i ja sent quasi l'hora han arrivat els amics Juan, Mari i Victor hi he pogut deixar-lis els estris i poder baixar a la sorra. Allà m'he trobat al Company Lluis Tort (que vaja makinon, ha fet la natació sense neopre) i a un amic que feia 20 anys que no el veia. Casualitat ! ens hem conegut amb el neopre, ulleres i gorro. Doncs be, comença la prova, i no com no estava acostumat al neopré, els primers metres em resultava molt molt extrany nedar. a més la gran quantitat de triatletes al aigua he notat una mica d'angoixa, pero rapidament a base d'osties i patades rebudes m'he posat les piles i a NEDAR. Tot bé fins arrivar a la primera boya, allò era un embus impresionant. pero de seguit ha tornat tot a la normalitat,.. osties i mes osties.. Be, la natació estava acabant i les sensacions eren bones, ara tocava bici. I com el neopré, la bici també la estenava. El Diesel me la deixa però només faig dues voltes a la manzana i la guardo. Era dissabte abans de la triatlo i no tenia temps. Han sigut dues setmanes que no he pogut fer res de res. Doncs be al lio. Despres d'una transicio complicada, treure neopré, posar mitjons,sabates del Rafel,guants,casc... Comença la bici,i amb tan mala pata que no encerto a posar la cala i als 200 metres de bici caig . Però un cop recuperat, noves sensacions. Quin disfrute damunt d'aquella bici, com accelerava,com funcionava . Ara, aixo si,..frenava poc. Quasi em menjo algu en les rotondes. Dues voltes al recorregut i a posar-nos les bambes. Ara començava el millor sector,o el mes senzill per a mi. M'he trobat be i he anat passant a gent, molta gent... Però el mes destacable ha sigut fer-la i gaudir-la. Esperem que l'any proper hi poguem tornar i ser-hi uns quants mes. Com diu el campio del mon de triatlo GOMEZ NOYA, qualsevol que faci esport regularment pot fer una triatlo. O sigui animeu-vos pel proper any. SALUTACIONS A ANTONIO TRIBALDOS, I GRACIES RAFEL !!!

3 comentarios:

  1. Felicidades David eres un autentico MAKINOONNN!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabuena xaval!! ya tienes una experiencia más y seguro te servirá para fuuras ediciones.El año que viene si nos respeta la salud intentaré acompañarte en este u otro Triatló. Nos vemos en breve por las montañas de Sant Llorenç.
    Un saludo.

    ResponderEliminar
  3. Enhorabuena!!!!!
    otra experiencia más para el saco, y suma y sigue, vaya ritmo que llevais.
    Disfrutar todo lo que podais en Puigreig, yo este año me conformaré con leer las crónicas y ver las fotos. Animo, valientes.

    ResponderEliminar