domingo, 30 de enero de 2011

30.01.11 PUIG GRACIOS - SANT MIQUEL DEL FAI

Fantàstica sortida avui al Puig Graciós i Sant Miquel del Fai! Malgrat el temps no ens ha acompanyat, la sortida d'avui ha estat fantàstica. El recorregut ha tingut de tot: bonics paisatges, dures ascencions, amb zones tècniques i forts desnivells......Hem arribat a uns 820m. d'alçada màxima dalt dels cingles de Bertí , passant pel Puig Graciós (700m) quasi sempre seguint bonics torrents enmig de boscos (com deia Raimon Casellas al 1901: "...roques, turons, feixes, espadats, tossals i cingleres se donaven la mà tot a l' entorn"......). El camí fins a S.Miquel del Fai, ha tingut alguns pendents molt exigents i amb força fang de les últimes pluges i neus, que han provocat alguna caiguda. De vegades el camí passava a peu de cingle!.....sort que hi havia boira i no es veia la caiguda! Per fí hem arribat a Sant Miquel del Fai, on hem pogut contemplar la seva espectacular bellesa (amb força aigua al saltant!). Després hem baixat pel "cami dels monjos", que si bé no és ciclable, ofereix unes panoràmiques sobre la vall del Tenes d'una gran bellesa. L'últim tram per carretera passant per Bigues i Riells fins a S.Eulàlia de Ronçana no ha tingut gaire més història que un "sprint" amb relleus entre els membres del grup. Molt bona sortida i millor companyia! Sempre amunt! Xavi Sanz.

4 comentarios:

 1. Genial David! . Ha estat una sortida fantàstica. Intentaré "penjar" les meves fotos, però amb les teves ja queda prou "documentada".
  Fins aviat! i sempre amunt!
  Xavi Sanz

  ResponderEliminar
 2. Grandisima salida y buenisimas fotos, todo perfecto y hasta la proxima!!!!

  ResponderEliminar
 3. Xavi, molt bona cronica.
  Vàrem passar una bona estona junts,feia ja temps que no sortia amb vosaltres i en tenia moltes ganes.Com sempre ... lo millor la companyia.
  Ara a esperar la propera. Salutacions a tots.

  D@vid

  ResponderEliminar
 4. hola amigos ,buen blog de bicis y rutas, os in vitamos a seguirnos, cambiar enlaces ,rutas,amistad y lo que es mejor ser socios de un mismo deporte.que la fuerza de las piernas os acompañen!!!!

  ResponderEliminar