domingo, 21 de marzo de 2010

21.03.10 LA PREHISTORICA II - CELLECS

Poc a dir d'aquesta sortida, on hem comprobat in situ els efectes del passat temporal de neu a la comarca.Vàrem sortir aviat direcció La Roca del Vallés per repetir la PREHISTORICA 2010. Aquest cop ho voliem fer sense les aglomeracions que vàrem trobar al Novembre. De fet, va ser així anàvem gairebé sols, pero amb un inconvenient i gran. Ja que només començar a rodar per camins forestals, els arbres caiguts copaven tot el camí.
No hi havia forma de transitar-hi. Ràpidament ens vem decidir a buscar un camí ample que ens portés a Céllecs, la cual era ja zona coneguda i allà podríem seguir el camí fins a Sant Mateu i així poder realitzar uns quans kilometres i que ens sortís una sortida completa.Direcció Sant Mateu ens creuem amb els nostres col.legues de CC LLIÇA, i seguint el ritme que ens marquen les màquines Manolo i Balumba arrivem a Vallromanes. On ja decidim tornar per la carretera de la Roca, aqui si que ens marquen un ritme envenat i només els pot seguir el nostre cap de files Alberto. Un cop als cotxes quedem per fer una cerveceta i acomiadar-nos alguns membres del grup fins a una altra ocasió.Hem sigut quinze BTTaires els que hem gaudit d'aquesta sortida, tot i tenir moltes absencies, com en Rocky, el Basco, El Cavallboig,El Manolo,El Manolo el màquina, El profe,El Molina,El Paco Raya, l'Andy, El Lucas,El Yeti,...segur que m'endescuido d'alguna bala vermella,!!Amb aixo el que vull dir que hem aconseguit fer un gran grup d'AMICS desde aquells principis on mitjançant el facebook començavem amb el BTT LA LLAGOSTA. Aquest any hem reatlitzat sortides setmanals, quasi be cada diumenge ens hem trobat per gaudir amb les nostres burres. Hem anat a pedalades plegats, i ja en tenim unes quantes de planejades. Alguns anirem als Monegros i molts de nosaltres ja tenim en ment el CABRERÉS o la CONCA DEL D'ARO...Només dir-vos que mantingueu aquest grup amb les mateixes ganes de gaudir del nostre esport preferit i gaudir-ne tots junts. Uns quants continuarem gaudint d'aquest esport pero en unes altres contrades, ens desplaçarem els caps de setmana a Les Gavarres des d'on seguirem explicant-vos les nostres sortides. Esperem que els companys que es quedin per aqui ens segueixin deleitant amb les seves experiencies. A més de les seves sortides dominicals per la zona, segur que tenen excursions molt interesants que compartir amb nosaltres,..Companys ja ens fareu cinc cèntims.. Salut i Kms per a tots.

1 comentario:

  1. Buena crónica como siempre David, y esta incluso con vídeo incorporado, jajajaja cada vez te lo curras más. Lastima lo de la despedida, pero bueno el otoño volverá, y las salidas que nos han quedado pendientes también, saludos y a disfrutar por Gerona, nos veremos en el cabreres.

    ResponderEliminar